Olen vantaalainen ammattivalokuvaaja ja sydäntäni lähellä ovat muun muassa koti, perhe ja yrittäjyys. Rakastan maalaistyylisiä puutaloja, kauniisti sisustettuja asuntoja sekä koteja, jotka kertovat omaa tarinaansa asukkaidensa elämästä. Koti on tärkein paikka pienen ihmisen elämässä, ja siinähän on jo kylliksi syytä valokuvata asuntoja: yhden nykyistä ja toisen tulevaa kotia.

Lisäksi rakastan kaikkea kaunista. Sanotaan, että kauneus on katsojan silmässä. Kun opettelee pysähtymään hetkeen ja katsomaan ympärilleen, voi havaita, kuinka paljon kauneutta arjessamme on: näkymä ikkunan takana maiseman kylpiessä auringonvalossa, rakkaan ihmisen tuikkivat silmät ja iloinen hymy, myrskylyhty ja sen tuoma valo keskelle pimenevää iltaa, ... Valokuvien kautta haluan herätellä ihmisiä huomaamaan, kuinka paljon kauneutta ympärillämme on.

Ota yhteyttä ja varaa aika valokuvaukseen! 

P.S. Eläinystävät ovat niin lähellä sydäntäni, että olen tehnyt eläinkuvaukselle aivan omat kotisivut. Jos sinäkin olet eläinrakas, tutustuthan myös maagisiin eläinkuviini ja Suvililja Photographyyn!