Koti kuviksi

Hinnat voimassa toistaiseksi 1.1.2019 alkaen. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Laadukkaat valokuvat ovat tärkeässä roolissa asuntoa tai kiinteistöä myytäessä. Kliseistä mutta totta: kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Lisäksi kuvat, jotka tekevät asunnolle oikeutta, herättävät potentiaalisen ostajan kiinnostuksen. Hyvä asuntokuva ei kuitenkaan valehtele vaan näyttää asunnon sellaisena kuin se todellisuudessa on: muu olisi ostajaehdokkaan aliarviointia, ja harhaanjohtavilla kuvilla hukataan pahimmassa tapauksessa niin ostajan kuin myyjänkin aikaa.

Mitä maksaa?

Asuntokuvaus alkaen 200,00 € + alv 24 % eli 248,00 €

Hintaan sisältyvät matkakulut pääkaupunkiseudun ja kehyskuntien alueella. Tämän alueen ulkopuolella hintaan lisätään matkakulut 0,43 € / km.

Asuntokuvien toimitus

Asuntokuvauksen kuvamäärä ei ole kiinteä, vaan kuvia otetaan tarvittava määrä kulloisenkin kohteen mukaan. Täysresoluutioiset kuvatiedostot täyttävät sekä Oikotien, Etuovi.com:n ynnä muiden vastaavien palveluiden kuville asettamat tekniset vaatimukset että sopivat paperilehdissä julkaistaviin myynti-ilmoituksiin. Kuvat toimitetaan täysresoluutioisina kuvatiedostoina 1-2 päivän kuluessa sähköpostin välityksellä.

Referenssikuvia

Kuvia klikkaamalla näet ne suurempina.

Hakusanat: asuntokuvaus, sisustuskuvaus, arkkitehtuurikuvaus